suport ca es

 

 

 

 

Mobilitat per la teva gestió

Accessible, còmode, pràctic.

 

 

 

Conectats al núvol:

- Reducció de costos.

- Flexibilitat

- Mobilitat

- Ecològic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dissenyat per a vostè

Programes a mida

 

 

Realitza els teus projectes

Integració documental

Aplicació Rent a Cars:

- 100% Web Server

- 100% PHP

       Info: www.webcar.rent

 

 

 

 

Gestió PGC

Preparat per el núvol

Alguns dels nostres programes

 A) GESTIÓ DE PROCESSOS

 B) COMERÇ ELECTRÒNIC

Programari ERP

Tot el nostre programari està fet per CORSOFT, per tant és modificable i adaptable a les necessitats de l′usuari final en un entorn de fàcil comprensió. No cal un ensenyament específic per poder-ho utilitzar amb rapidesa. 

El programari és modular i per tant ampliable a les necessitats creixents de les empreses, mòduls com el de compres, comandes, envio de documents digitals, integració de movilitat, etc...

Preparam i adaptam el programari a cada sector, ja que cada un té la seva problemàtica pròpia segons el tipus de negoci, estoc, registres sanitaris, seguiment de lots, escandall, gestió documental, codificació EAN-13 GTIN-128, codificació de talles i colors, etc...

Ara tamber formam part activa com a agent digitalitzador del programa de kit digital posat a terma per el gobern d′Espanya.

No dubti en contactar amb nosaltres i l′informarem. (info@corsoft.es)

 

A) GESTIÓ DE PROCESSOS

Categoría:

GESTIÓ DE PROCESSOS

Aplicació: CONTABILITAT CORSOFT

Aplicació contable adaptada a la normativa en vigor. Disposa de SII, configurador d´informes,  etc. Métodos de entrada ultrarápida de apuntes.Hosting en núbol, accs desde cualsevol lloc. Número d′usuaris indefinid.

PREU: Desde 800 € a 1500 €

Soliciti presupost: info@corsoft.es

 

 

Aplicació: FACTURACIÓ & STOCKS

Gestió integral per facturació y control d′inventaris, pedidos, albarans y factures tant en compres como en vendes. Adaptable a multipls sectors, accés en modo núbol y posibilitat de un número indefinid d′usuarios.

PREU: Desde 1500 € a 10.000 €

Soliciti presupost: info@corsoft.es

 

 

Aplicació: WEBCAR

Gestió en format APP web-server que li permetrá dur el control administratiu del seu Rent a Car a la vegada que li permetrá oferir online els seus lloguers amb el módul Front Office que dur incorporat a tal efecte. L′accés es en modo núbol y multi-plataforma, windows, IOS, Linux etc. Pot veure més informació a la web oficial de la aplicació webcar.rent

PREU: Desde 2000 € a 5.000 € 

Soliciti presupost: info@corsoft.es

 

Aplicación: CORSOFT APP

App per a dispositius mòbils desemvolupada amb tecnología web-server y adaptable a una multitut de procediments i a qualsevol sector.

PREU: Desde 1000 € a 5.000 €

Soliciti presupost: info@corsoft.es

B) COMERÇ ELECTRÒNIC

Categoría:

COMERÇ ELECTRÒNIC

Aplicación: CORSOFT ECOMERCE

Disposam de la tenda virtual que vostè necesita, sigui quin sigui el sector al que perteneix la seva empresa, tendes, restauració, seveis etc. Controli amb facilitat les comandes dels seus clients y mantingui oberta la nova tenda 24 hores y 365 díes a l′any.

PREU: Desde 800 € a 3500 €

Solicite presupuesto: info@corsoft.es